Over het Kistje

Hoi! Ik ben Linda en ik stel samen met een team van Hoeve Biesland het Kistje Vol Smaak! met zorg samen. Iedere week is dit kistje gevuld met de meest verse biologische groente, fruit en andere lekkere producten uit eigen moestuin of van boeren uit de streek (en soms van iets verder weg).  

 

We doen elke week ons best om jullie te verrassen met een zo bijzonder en gevarieerd mogelijk kistje! Daarbij zorgen we met elk kistje voor leuke weetjes over de inhoud, maken we er receptjes bij en laat ik jullie van elk product weten waar het vandaan komt.  

 

Ik ben ooit onze moestuin begonnen omdat ik niet tegen slappe, naar niets smakende groenten kon van ver weg. Wetende dat wij fantastische grond hebben in Nederland met voldoende mogelijkheden, dacht ik: ‘dit kan anders’. En zo begon ik met verbouwen en lagen mijn producten al snel in het Kistje Vol Smaak!  

 

Het kistje was kort daarvoor opgezet door Gaston, met wie ik in de loop der jaren een goede band heb opgebouwd. Toen Gaston mij eind 2018 vroeg het Kistje Vol Smaak! over te nemen, heb ik eigenlijk niet getwijfeld en ben ik ervoor gegaan! 

Over Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij in de Randstad waar mens, dier en natuur de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Op de boerderij produceren wij tal van streekproducten. Dit gebeurt middenin de Bieslandse polder van Delfgauw, waar wij als familie al ruim honderd jaar boeren.  

 

We hebben een eigen winkel die wordt aangevuld vanuit onze moestuin, de eigen bakkerij en onze slagerij. Je kunt zelf een fles rauwe melk komen tappen, maar ook als horecaonderneming bestellingen bij ons doen. Wij produceren op maat en leveren direct aan diverse horeca in omliggende steden en dorpen. 

 

Als erkende zorgboerderij werken wij op Hoeve Biesland samen met onze hulpboeren en hulpbakkers. Onze helpers zijn mensen die om een bepaalde reden (nog) niet mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Het bieden van kansen met dit sociaal en maatschappelijk ondernemen is voor ons van grote waarde/groot belang.  

 

Nieuwsgierig? Kom dan eens kijken hoe een duurzame boerderij van de toekomst eruitziet! 

0