Voor de salade:

  • halve witte kool (zo’n 450 gram)
  • 6 radijsjes, fijngesneden
  • 1 paarse wortel, geraspt
  • 2 Perzische komkommers, in blokjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • halve rode ui, gesnipperd
  • 4 takjes verse munt, gehakt
  • bosje peterselie, gehakt

Voor de dressing

  • 3 el olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • 1 el za’tar
  • 2 tl honing
  • halve tl zout
  • kwart tl witte peper
  • 1 teentje knoflook, geperst
  1. Doe alle fijngesneden groenten in een kom.
  2. Doe de ingrediënten voor de dressing in een jampot en schud goed door elkaar. Proef of de smaken goed zijn en bewaar tot net voor het serveren. Eet smakelijk!
Categorieën: Recepten

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *