Voor ongeveer 4 personen.

125 gr champignons                    
1 el paneermeel
1 el peterselie                            
4 eieren
50 gr geraspte kaas                    
5 plakken bladerdeeg
125 ml room                              
|snuf peper
75 gerookte spekblokjes              
springvorm 18 cm

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de champignon in plakjes en de paprika in blokjes. Doe de spek in een pan en bak even aan, voeg dan ook de champignon en paprika toe. Bak op halfhoog vuur tot het vocht is verdampt en de champignons een beetje goudbruin zijn. Strooi er de peterselie over.

2 .Vet de springvorm in met een beetje boter, ik doe bakpapier op de bodem. Bekleed met het bladerdeeg en prik met een vorm wat gaatjes in de bodem. Bestrooi met wat paneermeel.

3. Klop de eieren met de room los en voeg een kwart tl zout en zwarte peper toe. Doe er de kaas en het groenten-spek mengsel bij. Roer even door en stort in de springvorm. Zet 35 minuten in de oven of totdat er een prikker droog uitkomt.

Categorieën: Recepten

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *