6 biologische eitjes
800 ml passata
1 ui
2 teentjes knoflook
blikje zwarte bonen
2 puntpaprika’s
400 gr Nieuw Zeelandse spinazie
150 gr feta
olijfolie
peper & zout

Snipper de ui. Verwarm wat olie in een bakpan met opstaande rand, liefst niet te groot. Als de ui glazig is pers je knoflook erbij, bak nog 1 minuut mee en doe er de passata bij. Snijd de paprika in grove blokjes en voeg toe. Spoel de bonen goed af en doe ook in de pan. Snijd ondertussen de Nieuw Zeelandse spinazie in repen. Voeg toe aan de tomaten en roer door. Breng op smaak met peper en zout, eventueel chilivlokken en wat komijn als je dat lekker vind. Maak met een lepel een holletje en breek er een ei in, herhaal zes keer. Doe de deksel op de pan en pocheer de eitjes in ongeveer 8 minuten gaar. Sprenkel er voor het serveren nog wat goede olijfolie over en wat verbrokkelde feta. Super lekker met een pitabroodje! Eet smakelijk.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0