Wat een smaakbommetje is dit! Ruim voor 4 personen.

500 gr koolrabi                2 granny smiths

2 groene pepers              15 gr korianderblaadjes

15 gr muntblaadjes          10 gr dragonblaadjes, gehakt

2 lente uitjes                  1,5 tl zwart sesamzaad

1 limoenschil geraspt       2,5 tl limoensap

80 gr crème fraîche          1 tl sesamolie

Zout                              1 tl arachideolie

1. Snijd de koolrabi en granny smiths in (enigszins dikke) lucifers. Haal de zaadlijsten en pitjes uit de groene peper, ik doe altijd handschoenen aan om een brandende huid te voorkomen. Snijd de lente ui in ringetjes. 2. Doe alles behalve de sesamolie en crème fraîche in een kom en schep met driekwart theeleper zout door elkaar. Verdeel over vier borden. Schep op elk bordje salade en lepel crème fraîche, giet daar een beetje sesamolie overheen. Zeer chic. Eet smakelijk


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0