
Wat een smaakbommetje is dit! Ruim voor 4 personen.
500 gr koolrabi 2 granny smiths
2 groene pepers 15 gr korianderblaadjes
15 gr muntblaadjes 10 gr dragonblaadjes, gehakt
2 lente uitjes 1,5 tl zwart sesamzaad
1 limoenschil geraspt 2,5 tl limoensap
80 gr crème fraîche 1 tl sesamolie
Zout 1 tl arachideolie
1. Snijd de koolrabi en granny smiths in (enigszins dikke) lucifers. Haal de zaadlijsten en pitjes uit de groene peper, ik doe altijd handschoenen aan om een brandende huid te voorkomen. Snijd de lente ui in ringetjes. 2. Doe alles behalve de sesamolie en crème fraîche in een kom en schep met driekwart theeleper zout door elkaar. Verdeel over vier borden. Schep op elk bordje salade en lepel crème fraîche, giet daar een beetje sesamolie overheen. Zeer chic. Eet smakelijk
0 reacties