• 500 gr zoete aardappels
  • twee handen winterpostelein
  • 200 gr kikkererwten
  • 200 gr oesterzwammen
  • snuf gerookt paprikapoeder
  • peper en zout
  • olijfolie
  • klontje boter
  • handje pecorino
  1. Leg de aardappels met schil en al in de oven, zet de oven op 180 graden en laat in ongeveer 30 minuten gaar poffen, prik in de aardappels om te kijken of ze helemaal zacht zijn.
  2. Bak ondertussen de oesterzwammen met wat peper, zout, olijfolie en het gerookte paprikapoeder tot goudbruin.
  3. Haal de aardappels uit de oven met een ovenwant. Snij doormidden en schraap de binnenkant in een pan. Voeg een scheutje water toe en het klontje boter en stamp met peper en zout tot grove puree.
  4. Doe er de winterpostelein en oesterzwammen door, als je het wat heter wil kan je dan pan op zacht vuur zetten terwijl je roert. Serveer op warme borden, eet smakelijk!
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0