Tijd om me eventjes voor te stellen!

Ik ben Linda Duijndam van Hoeve Biesland en ik ga het Kistje Vol Smaak! voortzetten op de boerderij.

7 Jaar geleden ben ik gestart met de moestuin aan het begin van onze oprijlaan onder de naam ‘Groenteboerin’. Tegelijk begon Gaston met het Kistje Vol Smaak! en we spraken af dat ik groenten zou telen voor het kistje. Ik weet nog heel goed dat de eerste oogst Raapsteeltjes naar het kistje ging; ik was trots maar het was een heel on- werkelijk idee dat het eten wat ik verbouwde ook daadwerkelijk op de borden van veel Delftenaren terecht kwam.

Toen Gaston aan mij vroeg of ik Kistje Vol Smaak! wilde voortzetten hoefde ik er niet lang over na te denken want is het een leuke nieuwe stap in mijn Groenteboerinnen bestaan. Sommigen van jullie zal ik ongetwijfeld al eens gezien hebben in de Weiland- winkel en als ik je nog nooit ontmoet heb, kom vooral langs!

Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur. Samen met de hulpboeren ga ik ervoor zorgen dat jullie elke week blij verrast worden met een kistje vol groenten en fruit (en smaak!).

Wil je meer weten over Hoeve Biesland bezoek dan onze website

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0