facebook    twitter ws

Over Miss Morrison;
Koffie is een mooi en puur product. missmorrisonOver de hele wereld worden, onder het genot van een kop koffie, belangrijke beslissingen genomen. Koffie brengt mensen bij elkaar en is een bron van energie. Fruitige koffie uit Kenia, chocoladeachtige uit Guatemala en de kruidige koffie uit Indonesië; de wereld kan bereist worden in een koffiekop!
De mooie karakters die een kop kan bezitten vormen zich tijdens het groeiproces en komen bij het zetten vrij. De heerlijke smaken die zich in een kop kunnen vormen zorgen voor geluk.

Miss Morrison is een Delftse stadskoffiebranderij waar zintuigen tot leven komen. Het beste halen uit dat ene kleine genietmomentje door verse, verantwoorde en biologische producten aan te bieden. Bij Miss Morrison draait alles om (smaak)beleving, puurheid en eenvoud.

Wie ben ik?
De vrouw achter Miss Morrison is Cisca, een trouwe klant van het Kistje. "Genieten (van het leven) begint voor mij door terug te gaan naar de eenvoud. Een simpele kop koffie waarbij het genieten al begint bij het koffieritueel is voor mij de ultieme manier van ontspannen. Een klein momentje voor mezelf creëren en mijn zintuigen tot leven laten komen. Het geluid van het koffie zetten, de vele aroma’s die tot leven worden gewekt en de intense smaak die een kopje koffie teweeg brengt. Koffie is voor mij meer dan ‘gewoon’ een product. Er hangt een mystieke en romantische sfeer om het product. Voor mij betekent koffie ontdekken en genieten. Mensen bewust laten genieten van hun dagelijkse kop koffie, is wat ik met Miss Morrison wil bereiken. Stapt u met mij mee in de wonderbaarlijke wereld van koffie?"